KIRKBI A/S

Hvordan bidrager din organisation til Billund som Børnenes Hovedstad, hvor børn lærer gennem leg og er skabende verdensborgere?

Gennem tiden har KIRKBI været aktivt involveret i udviklingen af Billund. I 2015 indgik KIRKBI i et samarbejde med Realdania og Billund Kommune om en visionsplan for byudviklingen i Billund.

I KIRKBI giver visionsplanen en ramme for, hvordan Billund kan udvikle sig og dermed, hvordan KIRKBI gennem byggeprojekter og andre aktiviteter kan bidrage til den fortsatte udvikling af Billund som Børnenes Hovedstad. 

Hvad får børn særligt ud af netop jeres bidrag?

Et hovedfokus i KIRKBIs byggeprojekter i Billund er at skabe livlige områder med en legende nerve, hvor børn og voksne kan få gode og sjove oplevelser sammen – ligesom Billunds Byvision beskriver. Et eksempel er ’Playline’, en kreativ legesti som skal binde byen sammen, som KIRKBI bidrager til.

Hvordan synes I, at det linker til visionen om Børnenes Hovedstad?

KIRKBI er involveret i flere byggeprojekter i Billund. Hver af disse byggeprojekter har et direkte link til Billunds Byvision, der sætter rammen for, hvordan vi kan styrke Billunds unikke karakter som Børnenes Hovedstad. Med de nye byområder, som KIRKBI skaber med partnere i fælleskab, bidrager vi med at skabe en helt særlig by i verden. 

Steen Pedersen, Head of KIRKBI Real Estate.

FAKTA:

Sektor:
Privat holding og investeringsselskab 

Hvor mange personer har gavn af alle jeres bidrag?
Billund tæller næsten 7.000 borgere, og tusinder af mennesker pendler til Billund hver dag. Cirka tre millioner turister kommer hvert år til byen for at besøge de mange seværdigheder.