AVdesign

Hvordan bidrager din organisation til, at Billund bliver børnenes hovedstad, hvor børn lærer gennem leg og er skabende verdensborgere
AVdesign er et film- og videoproduktionsselskab der ligger i Billund. Vores mission er at inspirere kreativ tænkning og læring gennem det visuelle medie og live-stream events. Vi er specialiseret i indhold til børn i alle aldre, fra de helt unge og til undervisningsfilm, leg, sjov og underholdning. Vi faciliterer og fejrer fantasiens verden, samt hjælper kreative og undervisere med at gøre deres visioner til virkelighed. 

Hvad får børn særligt ud af netop jeres bidrag?
Børn udvikler hele tiden deres evner som de engagerer sig selv i nye aktiviteter, og i dag er en masse af de aktiviteter baseret online. Om det er underholdning, læring eller en online event, involverer det en skærm og højst sandsynligt en eller andet form for digitalt indhold. Uanset hvad vi synes om det, så er det den verden vi lever i. Og ved at være med til at skabe dette digitale indhold eller lave live-stream events, sikrer vi os, at det der kommer ud til vores unge publikum, er af højeste kvalitet, engagerende og inspirerende.

Hvordan synes I, at det linker til visionen om Børnenes Hovedstad?
For at Billund vedvarende skal blomstre som Børnenes Hovedstad, er det vigtigt at byen fastholder sit engagement i kreativ udfoldelse og fejrer børns forskellighed og fantasi. Vi er stolte over at være del af det og at hjælpe børn rundt om i verden udvide deres horisont, gennem kvalitets indhold og live-stream events.

FACTS:

Etablerings år i Billund:
2005

Sektor:
Visuelle medier, animation og videoproduktion

Hvor mange børn udvikler deres kompetencer hos jer årligt?
Vi når millioner af børn i hele verden på tværs af mange sprog.